Algebehandling

Algebehandling i Kolding og Esbjerg
Alger og mos er dit tags værste fjende

Ikke nok med, at grønne algevækster og mos på taget ser grimt ud. Det er også ekstremt skadeligt, og kan nedsætte tagets levetid væsentligt.

 

Det skyldes, at alger og mos binder fugten til taget, hvilket gør tagsten og tagplader porøse. Et tag, som skulle holde i 20 år kan få nedsat levetiden med op til 40 procent – det er otte år, som mos og alger langsomt spiser af dit tags levetid

 

Det kan desuden medføre frostskader om vinteren, fordi den frosne fugt udvider sig inde i tagpladen. Her kommer vi ind i billedet. Med effektiv algebehandling sørger Jakitek ApS for, at dit tag kommer til at se flot, rent og pænt ud. 

 
Effektiv algebehandling af alger og mos

Jakitek tilbyder særligt effektiv algebehandling. Det viser sig ofte som en rigtig god investering at udføre algebehandling, da det vedligeholder taget.

 

Vi bruger naturligvis miljøgodkendt udstyr, og de midler, vi anvender til algebehandling, er skånsomme mod taget, men dræbende for mos og alger.

 
Ofte hurtige resultater med algebehandling

Til algebehandling bruger vi et middel, som er biologisk nedbrydeligt, og de første resultater ses allerede efter få timer. Langsomt visner væksterne, som kan afrenses med en stiv kost eller spules efter med højtryk eller waterjet.

 

Efter algebehandling går der et til to døgn, før algerne og mos er tørret ind og visnet, hvorefter det hele nedbrydes sammen med det påførte algerens til algebehandling.

 

Alt efter hvor alvorligt taget er angrebet af mos og alger, vil det tage op til otte måneder efter algebekæmpelsen, før vind og vejr har fjernet algerne.
Kontakt Jakitek for et uforpligtende tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om algebehandling og eventuelt et uforpligtende tilbud, så kontakt Jakitek på telefon 41 61 73 63. Vi servicerer vores kunder med algebehandling i det midtjyske og sydjyske område fra vores afdelinger i Esbjerg og Kolding.

 

Hvor algebehandler vi?

Vi algebehandler for både private og erhverv i Esbjerg, Varde, Bramming, Holsted, Ribe, Skærbæk, Tønder, Vejen, Lunderskov, Kolding, Vejle og i byer omkring de nævnte byer.