Facaderens

Facaderens i Kolding og Esbjerg

 

Facaderens kan forvandle enhver gammel bygning, og få den til at se helt ny ud.

 

Jakitek anvender en række effektive men skånsomme produkter og redskaber til facaderens, som altid skaber flotte resultater.

 
En typisk proces

Ved facaderens gennemgår bygningen en proces, som både renser, plejer og forsegler facaden.

 

Først og fremmest behandles facaden med et middel, som bekæmper mos og alger. Midlet påføres, og skal virke i op til 14 dage, før virkningen træder igennem.

 

Herefter renses facaden med højtryksspuling eller waterjet. Det giver et flot resultat, som i nogle tilfælde forvandler facaden til at se helt ny ud.

 

Til sidst forsegles facaden med en nano-imprægnering, som giver hele processen lang levetid. Imprægneringen forhindrer yderligere mos- og algedannelse på facaden i lang tid fremover.

 
Kan bruges i mange sammenhænge

Facaderens kan anvendes i mange sammenhænge – både på betonfacader og murstensfacader. Vi anvender udelukkende arbejdsmetoder og teknikker, som er gennemprøvede og så skånsomme som muligt.

 

Har du spørgsmål til facaderens er du meget velkommen til at kontakte Jakitek på telefon 41 61 73 63. Vi servicerer vores kunder med facaderens i det midtjyske og sydjyske område fra vores afdelinger i Esbjerg og Kolding.

 

Hvor laver vi facederens?

Vi udfører facaderens for både private og erhverv i Esbjerg, Varde, Bramming, Holsted, Ribe, Skærbæk, Tønder, Vejen, Lunderskov, Kolding, Vejle og i byer omkring de nævnte byer.