Hos Jakitek arbejder vi udelukkende med danske produkter og det gælder også, når vi taler om glasuld. Vi arbejder med Isover InsulSafe, som er et nyere produkt på det danske marked.Hos Jakitek arbejder vi udelukkende med danske produkter og det gælder også, når vi taler om glasuld. Vi arbejder med Isover InsulSafe, som er et nyere produkt på det danske marked.

 

Hvad er Isover InsulSafe

Isover InsulSafe er et løsulsprodukt fremstillet af glas, som anvendes til efterisolering. Isover blæses ud på lofter, i etageadskillelser og i hulmure.

 

          

 

Fordele ved at vælge Isover InsulSafe

God økonomi
- Ved mange andre løsuldsløsninger skal der indblæses op til 20% ekstra isolering, men med den stærke struktur i Isover InsulSafe sikrer, at isoleringen ikke synker sammen, men bliver liggende der, hvor den er blæst ud (her indblæses kun 5% ekstra)
Hurtig installation
- Arbejdet udføres nem og hurtigt uden at genere husets beborer. Til hulmursisolering, skal der kun bores huller i fugen, hvilket giver et pænere slutresultat og mindre tidsforbrug, når hullet etaleres og lukkes. Isover InsulSafe danner herefter et stabilt isoleringslag om f.eks. spær og rørgennemføringer etc.
Et godt arbejdsmiljø
- Isover har en lav vægt og støver minimalt, hvilket er godt for arbejdsmiljøet. 
Bedste brandklasse
- Et klassiciferet produkt i bedste brandklasse, Euroklasse A1, og er ubrændbar. Det giver maksimal sikkerhed. Kan anvendes uden begrænsninger i f.eks. etageejendomme og ejendomme med stråtag.
Uorganisk, optager ikke fugt
- Det er vandafvisende og optager ikke fugt og denne løsning bidrager ikke til fugt i konstruktionen.
Høj isoleringsværdi
- Isover har en lav lambdaværdi = høj isoleringsværdi.
Høj komprimeringsgrad
- Med en unik og stærk fiberstruktur er = mindre materialeforbrug og et ensartet komprimeret isoleringslag.
Miljøvenligt
- Ved brug af Isover bidrages der med et reduceret energiforbrug og lavere CO2 udslip. Produktet er mijøvenligt og består af 80% genbrugsglas.

 

Trygt, sikkert og testet

Isover InsulSafe er, under løbende udvikling, blevet produceret i 20 åraf Sanit-Gobain koncernen og er afprøvet under en række forskellige forhold. Isover InsulSafe er testet og CE godkendt.