Isolering

Vi har mange års erfaring med isolering, og det inkluderer blandt andet isolering med papiruld. Papiruld produceres af cellulosefibre, som indeholder luft, hvilket giver en unik effekt af isolering. Vi bruger kun de bedste materialer, når vi foretager isolering, så du får det bedste resultat, der både er holdbart og sikkert.

 

Hvor isolerer man med papiruld?

Kravene til bygningers isolering er steget voldsomt de seneste år, og derfor er det vigtigt at have god isolering fra kælder til kvist. Med en isolering fra Jakitek ApS er du sikret den rigtige isolering.

 

Isolering med papiruld udføres med en slange, der puster isoleringsmaterialet ind i et hulrum, hvor det så effektivt forhindrer kulde i at trænge ind. Det er især velegnet til eksempelvis:

 

    Hulmure
    Skunke
    Lofter
    Krybekældre
    Etageadskillelser
    Flade tage

 

Loftisolering

Der er mange fordele ved en loftisolering. det kan bl.a. nævnes, at:

  • Sparer tusindvis af kr. på varmeregningen.
  • Nemmere opvarmning - ingen træk samt kuldebroer.
  • Du har mulighed for at bruge håndværkerfradrag og den øgede energiforbedring øger din boligværdi.

En god tommelfinger er, at en investering i en god loftisolering typisk, vil være tjent hjem efter 4-5 år.

Ved at få lavet en god solid loftsisolering, skaber du et godt indeklima og det er som nævnt, godt for din økonomi. Varmetab gennem loftet er ca. 15% hørejere end gennem væggene, da varmen altid stiger opad. Vi anbefaler hos Jakitek mindst 300 mm. isolering på loftet.

Ved at få Jakitek til, at lave din loftisolering, sikrer du dig et bedre indeklima da du herved opnår en bedre og mere behagelig rumtemperatur og derved mindsker risikoen for skimmelsvamp.

 

          

 

Hulmursisolering

I gamle dage var det normalt at bygge huse med massive mure, hvilket betød/betyder at kulden kan komme direkte ind i boligen. Herefter begyndte mand at lave huse med hulrum hvor der så var luft imellem, som skulle fungere som en slags isolering. Dette hulrum, kan fyldes op med isolering (hulmursisolering) og vælger man at fylde det tomme hulrum med isolering vil man opleve en enorm effekt.

En hulmursisolering er er godt for din bolig, og det er også den isolering, som giver størst mulig varmebesparelse i og med at al hulmur bliver fyldt op med isolering.

Der er mange myter omkring isoleringsarbejde, mht. om man kan bo i sin bolig mens arbejdet udføres og ja det kan man og man kan også isolere ovenpå eksisterende/ældre isolering og man kan også først fjerne den gamle isolering, det bestemmer du som kunde, vi vil dog komme med vores planer og idéer. 

 

Få tilbud på isolering

Ønsker du et uforpligtende tilbud på isolering, uanset om det er en stor eller lille opgave, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 41 61 73 63.

 

Hvor isolerer vi?

Vi udfører isoleringsarbejde for både private og erhverv i Esbjerg, Varde, Bramming, Holsted, Ribe, Skærbæk, Tønder, Vejen, Lunderskov, Kolding, Vejle og i byer omkring de nævnte byer.

 

Læs mere om papiruldsisolering her - Læs mere om glasuldsisolering her