Tagmaling

Tagmaling og maling af betontagsten i Esbjerg og Kolding

 

Hvad bruger vi

Hos Jakitek har vi stor glæde af, at bruge danske og kun danske produkter. Vi har Nowocoat som vores leverandør, hvilket sikrer en kvalitet fra start til slut. Nowocoat er en farvefabrik, der leverer innovative, funktionelle og ikke mindst holdbare materialer til coatings af tage.

Produkterne fra Nowocoat sikrer dig et kvalitetsprodukt, som både kan bruges i det våde nord, såvel som i det varme syd. Du er dermed garanteret det bedste og mest holdbare produkt når det handler om tagmaling - det gælder både nu og i fremtiden. Nowocoat er i dag Europas førende tagcoating producent. 

 

Prøv vores "Leg med farver" her, så kan du se hvordan farver tager sig ud og hvor stor forskel det kan give på et hus som dit.

 

 

Fem års garanti på tagmaling

Jakitek tilbyder tagmaling og tagrenovering, som bygger på over 30 års erfaring. Vi kan udføre maling af bølgeeternit, skifereternit og bentontagsten.

 

Vi servicerer vores kunder i det midtjyske og sydjyske område fra vores afdelinger i Esbjerg og Kolding.

 

Hvis der er behov for det, maler vi også gulve.

 

Maling af betontagsten

Flere og flere har betontagsten, og de skal selvfølgelig også se pæne ud og holdes ved lige. Jakitek kommer gerne ud og ser på dit tag. Først skal taget renses for alger, mos, snavs og meget mere, som vi klarer grundigt. Herefter skal malingen af betontagstenene foretages ikke 1 eller 2, men hele 3 gange. Vores erfaring siger, at det giver det bedste resultat. Samtidig kommer betontagstenene til at holde i længere tid, og du har et flot tag.

 

En typisk proces

En helt typisk tagmaling eller tagrenovering starter med, at taget skummes ind i algemiddel, der dræber alge- og mossporer. Taget afrenses med mobilt højtryksanlæg, der er godkendt til afrensning af asbestholdige tage. Taget grundes med iso etanitgrunder inden maling. Taget males to gange i farve efter kundens ønske.

 

Fordele ved tagrenovering

Ikke alene giver en tagrenovering en betydelig kosmetisk effekt, i og med taget bliver langt pænere. Det forlænger også tagets levetid med 15-25 år. En tagrenovering er hurtigt overstået - typisk tager det kun to dage. Det er en rentabel investering, der øger værdien af bygningen. Desuden nedbringer det omfanget af smuds og grønne belægninger.

 

Hvorfor skal jeg vælge algebekæmpelse

Alger ødelægger langsomt dit tag. Mos og algevækster holder på fugten i tagpladerne, hvilket kan resultere i frostspringninger. Dertil vil taget langsomt nedbrydes og blive utæt.

 

Alger og mos skal derfor bekæmpes i tide før det er for sent. Alge- og mosbekæmpelsen udføres med miljøgodkendt udstyr, som er underlagt strenge lovmæssige krav.

 

Hvor udfører vi tagmaling?

Vi udfører tagmalingsarbejde for både private og erhverv i Esbjerg, Varde, Bramming, Holsted, Ribe, Skærbæk, Tønder, Vejen, Lunderskov, Kolding, Vejle og i byer omkring de nævnte byer.